undefined
undefined
undefined
undefined

WINTERSPORT BEGINT BIJ INTERSPORT

Jetzt geht's lossssss! Ga goed voorbereid op wintersport met INTERSPORT.

# UNITED BY MOUNTAINS

We ontvluchten ons drukke leven door de natuur in te gaan en vinden de verbinding door te hiken, skiën en of snowboarden. Alleen zo kunnen we de bergen heel dicht bij ons laten komen en ons ermee verenigd voelen.

JUICH MEE VOOR ORANJE

Draag het oranje shirt met trots. Zowel op als buiten het veld.

undefined
undefined

SPORTIEVE CADEAUS VOOR DE FEESTDAGEN

Bij INTERSPORT begrijpen wij dat het lastig kan zijn om het perfecte cadeau te vinden. Daarom helpen wij je graag een handje bij het uitkiezen van een sportief cadeau voor Sinterklaas en Kerst.

ONBEZORGD OP WINTERSPORT

Bagbooking brengt je ski's naar de bergen en weer terug.

FEARLESS PACK

Hoe je speelt is wat je bent: FEARLESS. De nieuwe FUTURE en ULTRA bevatten strakke silhouetten, de nieuwste PUMA technologie en gedurfde kleur updates, zodat jij FEARLESS op het veld staat.

ONTDEK MCKINLEY

Al meer dan 30 jaar rust ons exclusieve merk McKINLEY mensen uit met functionele producten die nodig zijn om de natuur in te trekken. Onze uitrusting is ontworpen voor iedereen - van de outdoor liefhebber tot de fanatieke wintersporter.

CLUB-APP

Word INTERSPORT CLUB-Member en spaar mee voor korting!

KOM WERKEN BIJ INTERSPORT!

Op zoek naar een sportieve baan?

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.