VIND JOUW PERFECTE HARDLOOPSCHOEN

Vind de juiste schoen om je persoonlijke doelen te behalen, je manier van lopen te verbeteren en je voeten comfort te bieden.

Take a walk on the wild side & enjoy the fun!

INTERSPORT SINGLES WALK

De exclusieve Brooks Ghost 12 hardloopschoenen

Run Happy met Brooks

Word INTERSPORT VIP en spaar voor korting

Exclusieve VIP-DEAL

De nieuwste Mercurial collectie

Schrijf je in en shop ze 3 dagen eerder!

De Perfecte Pasvorm

Jouw maat, jouw vorm, jouw sport. Laat onze coaches de perfecte sportbeha voor jou vinden.

Meer stabiliteit. Hetzelfde te gekke reactievermogen en comfort.

De nieuwe adidas Pulseboost HD

Iedere minuut van de dag wordt er een vrachtwagen met plastic in de oceaan gedumpt. De adidas x Parley-collectie is gemaakt van gerecycled plastic afval en beperkt daarmee de hoeveelheid plastic in de oceaan.

adidas Parley

Ontdek nu de nieuwste sneakers

SNEAKERS

OVER INTERSPORT


INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!
De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. That is how we bring Sport to the People!