Weave naar de top

Soms wil je gewoon je veters strikken en je extra sterk voelen. En dat is precies wat de PUMA Weave XT voor je doet. Geïnspireerd door elementen uit de boksring geeft deze veelzijdige trainingsschoen jouw attitude in de sportschool en op straat.

WEEKDEAL

Copa Gloro 19.2 Black

Lead. Don't follow in de nieuwe Reebok training collectie

Sport the Unextpected

Word INTERSPORT VIP en spaar voor korting

Exclusieve VIP-DEAL

Voor elke run de juiste schoenen

De nieuwste hardloopschoenen van New Balance

I Will

Vier de '90s

NEYMAR JR 'SPEED FREAK" voetbalschoenen

Recycle je oude schoenen

INTERSPORT Singles Walk

OVER INTERSPORT


INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!
De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. That is how we bring Sport to the People!