WEEKLY DEALS

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar zijn eerste racket of een ervaren speler die zijn uitrusting wil upgraden, wij hebben de perfecte deals voor jou. Van tennisrackets en ballen tot schoenen, ons team van experts heeft zorgvuldig geselecteerd wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Mis deze geweldige aanbiedingen niet en profiteer van de beste prijzen op hoogwaardige tennisartikelen.

 
 
 

Word Nijmeegse Vierdaagse wandelmaatje

Vind hier meer informatie over onze 'Word Nijmeegse Vierdaagse Wandelmaatje' activatie en over de lokale wandelevenementen waar jij zelf ook aan kunt deelnemen.

 

MEER INFORMATIE

INTERSPORT heeft de perfecte uitrusting om jouw zomerse plannen te laten slagen

MAKE IT YOUR SUMMER

Samen maken we een positieve impact

Bij INTERSPORT streven we ernaar een positievere impact te hebben op de wereld waarin we leven. Verantwoord ondernemen is niet slechts een trend, noch slechts een eis, het is een morele noodzaak, en één waar we naar willen handelen. Voor INTERSPORT gaat sociale en milieuverantwoordelijkheid niet alleen over duurzame processen, maar ook over een positieve impact op mensen en op de planeet.

Word INTERSPORT CLUB-Member en spaar mee voor korting!

CLUB-APP

Op zoek naar een sportieve baan?

KOM WERKEN BIJ INTERSPORT!

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.