GEEF JE DROMEN NIET OP. VERANDER DE WERELD.

Koop nu een OranjeLeeuwinnen shirt met gratis naamsbedrukking (t.w.v. €25,-) van o.a. Martens, Groenen en Miedema.

Maak kans op mooie prijzen

Stem op ons

Word INTERSPORT VIP en spaar mee voor korting

Exclusieve VIP-DEAL

Bij aankoop van een bad/beach product online of in de winkel. Upload je kassabon of orderbevestiging en maak kans!

Win een gratis Brunotti surfboard + surfclinic

NIKE

Air Zoom Pegasus 36 hardloopschoenen

Fanshop

Voetbalkleding van jouw favoriete club of land

Ontdek nu de nieuwste sneakers

SNEAKERS

OVER INTERSPORT


INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!
De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. That is how we bring Sport to the People!