PUMA Supercharge pack
PUMA Supercharge pack

SUPERCHARGE PACK

Ontdek de nieuwe FUTURE en ULTRA, waarbij de nieuwste PUMA-technologie met strakke lijnen en frisse kleuren worden gecombineerd voor een pakket voetbalschoenen dat de concurrentie mijlenver voor is.

TIL JE WORKOUT NAAR EEN HOGER LEVEL MET PUMA FIT

De PUMA FIT trainingscollectie combineert prestaties en stijl in technische stukken die er net zo goed uitzien als ze aanvoelen.

MAKE IT YOUR GAME

In het tv-programma Make It Your Game gaan vier wintersportvrienden de strijd met elkaar aan met te gekke challenges in de sneeuw in Montafon, Oostenrijk.

undefined
undefined
undefined
undefined

WINTERSPORT BEGINT BIJ INTERSPORT

Jetzt geht's lossssss! Ga goed voorbereid op wintersport met INTERSPORT.

ONBEZORGD OP WINTERSPORT

Bagbooking brengt je ski's naar de bergen en weer terug.

CLUB-APP

Word INTERSPORT CLUB-Member en spaar mee voor korting!

KOM WERKEN BIJ INTERSPORT!

Op zoek naar een sportieve baan?

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.