JULLIE VEILIGHEID BOVEN ALLES, LEES MEER OVER DE COVID-19 MAATREGELEN BIJ INTERSPORT.
Alles voor de kou
Alles voor de kou
undefined
undefined
undefined
undefined

YOU NEVER SPORT ALONE!

In de laatste toespraak van premier Rutte hebben wij vernomen dat wij onze deuren nog niet mogen openen en we allemaal nog niet als vanouds kunnen sporten. Wij respecteren deze beslissing. Ook de komende weken zullen wij iedereen blijven servicen en supporten om in deze periode fit en gezond te blijven. Steun jouw lokale winkel en shop online, want producten bestellen en thuis laten bezorgen door onze lokale ondernemers blijft mogelijk. INTERSPORT – THE HEART OF SPORT.

thuistraining
thuistraining

Blijf fit en doe je workout thuis

Om je goed te voelen, is het belangrijk om te blijven bewegen. Vooral nu.

undefined
undefined

Run Fearless

Maak kennis met de Nike React Infinity Run 2 hardloopschoenen. Ze zijn ontworpen om blessures te verminderen en je aan het lopen te houden.

Beleef de buitenwereld

Geniet van alle mogelijkheden die het buitenleven jou biedt met de collectie van Salomon

FEEL SUPPORTED

Voel extra ondersteuning met de GT-2000™ 9 hardloopschoenen van ASICS

Blogs

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jou plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.