JULLIE VEILIGHEID BOVEN ALLES, LEES MEER OVER DE COVID-19 MAATREGELEN BIJ INTERSPORT.
Powerprice
Powerprice
undefined
undefined
undefined
undefined

Artikel snel in huis hebben? Maak gebruik van onze Call/Click & Collect-service

Bel jouw winkel of bestel op onze webshop, ontvang een PostNL mail (track & trace) als je artikelen klaarliggen, maak daarna online een afspraak en haal het product op bij jouw lokale INTERSPORT-winkel.

Sunrise Red

De ASICS Sunrise Red collectie is speciaal ontworpen om het lichaam in beweging te brengen en de geest te verlichten.

De mogelijkheden van de Nederlandse natuur

Alles wat jij nodig hebt voor een wandeling in de natuur bij lenteachtige omstandigheden

Final Sale

Profiteer van kortingen tot wel 75%

You never train alone
You never train alone

You never train alone

Jouw sportteam is de belangrijkste bron van steun, motivatie en enthousiasme. Waar jij ook traint, zij zijn er voor jou, offline en online, zodat jij door blijft gaan. Bij INTERSPORT zijn wij er altijd voor jou met de beste producten, service en advies.

De officiële fitness schoen

Haal het beste in je naar boven met deze comfortabele fitness schoenen.

GAME ON PACK

Ontdek de nieuwe FUTURE Z

Word INTERSPORT VIP en spaar mee voor korting!

Blogs

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jou plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.