HET IS TIJD. HET VOETBAL IS TERUG.

De winterstop, voor velen een welkome adempauze. Maar niet voor ons. Wachten is niet ons ding, pauze hebben we niet nodig. Wij staan in de startblokken. Met onze uitgebreide voetbalcollectie, inclusief de exclusieve adidas lijn en een breed assortiment aan Nike en PUMA artikelen, ben je helemaal klaar om te schitteren in de tweede helft van het seizoen.

Maak je klaar om het nieuwe tijdperk van voetbal te omarmen met de gloednieuwe UEFA Champions League ballen. De trots van Londen!

ADIDAS UEFA Champions League voetballen

Ontdek veel nieuwe items in de SALE en profiteer nu van nog meer kortingen op hoogwaardige sportartikelen.

SALE

Bekijk onze nieuwste wintersport collectie en laat je adviseren in onze gespecialiseerde winkels. Jouw 'Road to wintersport' begint bij INTERSPORT.

MAKE IT YOUR SEASON

De beste kwaliteit ski- en snowboardverhuur voor een topvakantie in de Alpen. Via ons profiteer je nu van extra korting op je reservering. Een aanrader dus!

INTERSPORT RENT

Word INTERSPORT CLUB-Member en spaar mee voor korting!

CLUB-APP

Op zoek naar een sportieve baan?

KOM WERKEN BIJ INTERSPORT!

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.