Schrijf je in

en maak kans op een familievakantie in de Harz in Duitsland!

 
 

Gek op actieve buitenactiviteiten? Dan is dit jouw kans! Schrijf je nu in en maak kans op een actieve familievakantie in het gebied de Harz in Duitsland.

Wat kan je precies winnen?

Wij verloten een actieve familievakantie van 3 overnachtingen in een 4* hotel in de Harz inclusief Halfpension en HarzCards of actieve belevingen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Meer weten over de Harz? Klik dan hier.

De Harz

Plezier voor de hele familie


Voor een korte of lange vakantie, met een veelzijdigheid aan recreatieve en actieve belevingen, dat is een vakantie in de Harz, het hele jaar door.


Meer dan duizend jaar hoorde men de mijnwerkers in de dieptes van de bergen zwoegen en ook nu nog ontdekt u de traditie van de mijnbouw in de Harz. Beleef spannende momenten in de bezoekersmijn Rammelsberg tijdens rondleidingen boven en onder de grond. Met het mijnwerkerstreintje komt u in de berg of per lift naar boven.


De Harz is een open boek met verhalen over burchten en kastelen, die de glans en glorie van weleer vertellen. Riddertoernooien en burchtfeesten nemen u mee op een tijdreis naar de middeleeuwen. Talrijke musea openbaren historie, handwerk en techniek – spannend en aanschouwelijk animeren ze om te ontdekken, te beleven en te proberen.

Maar ook de natuur in het noordelijkste middelgebergte in Duitsland heeft voor groot en klein veel te bieden. Interessante wandelwegen met mee-doen-punten en spannende routes door een afwisselend landschap zorgen voor een eenmalige wandelbeleving met veel plezier.


In de wintermaanden verandert de Harz in een wit wintersprookje. En ook in deze tijd van het jaar is actie en plezier gegarandeerd. Talrijke alpine skigebieden nodigen beginners, gevorderden en snowboarders uit hun kunnen te bewijzen. Rodel- en snowtubing-banen zorgen voor een bijzondere beleving in de sneeuw.Een vakantie in de Harz winnen!

Geslacht