Bijna 50 jaar geleden zijn wij klein begonnen en inmiddels een grote naam in de regio. Wij zijn aangesloten bij een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel; Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Wij helpen daarom de klant aan de juiste sportartikelen waardoor zij er het maximale plezier aan kunnen beleven. INTERSPORT, the heart of sport.

GEZOCHT: RUNNINGSPECIALIST

Beste sportliefhebber,

Met veel interesse solliciteren wij naar jou als medewerker m/v van Intersport Veldhuis. Wij zijn Intersport Veldhuis, dé sportspeciaalzaak van de IJmond en wij zijn op zoek naar een Running specialist en een Tennis & Padelspecialist om ons team te komen versterken!

Wij hebben veel affiniteit met sport en zijn met name sterk op het gebied van running, tennis & padel, voetbal, hockey en training. Sportiviteit en teamgevoel staan bij ons centraal.

Wij zijn heel flexibel beschikbaar, fulltime en parttime. Van maandag t/m zaterdag en soms ook op zondag.

Het lijkt ons erg leuk om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en we bieden jou graag een interne opleiding aan tot runningspecialist. Als runningspecialist werk je met de voetanalyse en kunnen daarmee goed advies geven welke schoenen het beste geschikt zijn.

Wij zijn bereid om in een persoonlijk gesprek onze kwaliteiten verder toe te lichten. Wij hebben dezelfde passie voor sport als jij en denken daarom dat we erg goed bij elkaar passen.

Hopelijk hebben we jouw interesse gewekt en mogen wij bij jou op gesprek komen!

Je kunt ons uitnodigen via vacatures@intersportveldhuis.nl of kom bij ons langs in de winkel.

Sportieve groet,
Team Intersport Veldhuis