INTERSPORT Van Dam in Soest, dé specialist op het gebied van hardlopen

 
 

Bij Intersport Van Dam, dé hardloopspecialist, begrijpen we dat hardlopen veel meer omvat dan alleen je schoenen aantrekken en gaan rennen. Daarom bieden we een unieke service aan: de 3D voetscan en loopanalyse.

Onze ervaren loopanalisten staan klaar om jouw hardloopervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginnend hardloper bent of je al jaar en dag hardloopt, een uitgebreide loopanalyse kan van onschatbare waarde zijn.

Tijdens de loopanalyse nemen we de tijd om jouw hardlooptechniek zorgvuldig te observeren en te analyseren. We letten op aspecten zoals je houding, de stand van je voeten, je pasritme en andere cruciale elementen van jouw loopstijl. Met behulp van geavanceerde technologie, zoals drukmeetsystemen en videoregistratie, kunnen we een gedetailleerd beeld krijgen van jouw looppatroon.

Op basis van de verzamelde gegevens en de expertise van onze loopanalisten geven we jou persoonlijk advies. We bespreken welke hardloopschoenen het beste bij jouw loopstijl passen en hoe je eventuele technische verbeteringen kunt aanbrengen om blessures te voorkomen en efficiënter te kunnen hardlopen.

Bij Intersport Van Dam begrijpen we dat elke hardloper uniek is. Daarom stemmen we de loopanalyse volledig af op jouw individuele behoeften. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit, demping of snelheid, we hebben een uitgebreide collectie hoogwaardige hardloopschoenen en accessoires van bekende merken om aan al jouw wensen te voldoen.

Maak hieronder een afspraak en breng een bezoek aan Intersport Van Dam in Soest en ontdek zelf hoe onze loopanalyse jou kan helpen om jouw hardloopdoelen te bereiken. Ons deskundige team staat voor je klaar en kijkt ernaar uit om jou te begeleiden op jouw hardloopavontuur.