undefined
undefined

MCKINLEY 40 JAAR

McKINLEY, ontstaan in 1984, is vernoemd naar de koudste berg in Amerika. Ontstaan om de top te bereiken en om jou te helpen de top te bereiken door al 40 jaar de beste outdoor artikelen te ontwerpen. Ongeacht jouw doel en omstandigheden, McKINLEY helpt jou op weg naar de top.

KLEDING

Het kledingassortiment van McKINLEY omvat alles van technische jassen en broeken tot basislagen en accessoires. Elk kledingstuk is ontworpen met aandacht voor functionaliteit, comfort en stijl. Of je nu op zoek bent naar een waterdichte shell-jas voor regenachtige wandelingen of een warme fleecepullover voor koude bergavonturen, McKINLEY heeft iets te bieden voor elke outdoorliefhebber.

ACCESSOIRES

Een van de meest populaire accessoires van McKINLEY zijn de rugzakken. Van lichtgewicht dagrugzakken tot ruime trekkingrugzakken, het assortiment biedt opties voor elke avonturier. Met functies zoals verstelbare riemen, ventilatiesystemen en waterdichte materialen, zijn McKINLEY-rugzakken ontworpen om comfortabel te dragen en je uitrusting veilig te houden, zelfs tijdens de meest veeleisende tochten.