undefined
undefined

GEL-NIMBUS™ & CUMULUS™ 26

Ontdek het ultieme comfort en de geavanceerde technologie van onze GEL-NIMBUS™ 26, onze meest comfortabele hardloopschoen ooit. Met zachte landingen brengt deze schoen je van chaos naar kalmte. Naast de GEL-NIMBUS™ 26 herintroduceren we ook de betrouwbare GEL-CUMULUS™ 26, perfect voor dagelijkse trainingen met lichtgewicht demping voor een ontspannen hardloopervaring.

GEL-NIMBUS™ 26

De GEL-NIMBUS™ 26 blijft het verhaal van comfort vertellen en benadrukt zijn superieure technologie, die lopers ongeëvenaard comfort biedt. Met zijn ongelooflijke comfort en zachte landingen kan de nieuwe GEL-NIMBUS™ 26 hardloopschoen je van een chaotisch naar een rustig gevoel brengen. Dit product staat bekend als de meest comfortabele hardloopschoen tot nu toe.

GEL-CUMULUS™ 26

De GEL-CUMULUS™ 26 hardloopschoen maakt zijn comeback als jouw betrouwbare partner voor dagelijkse trainingen. Dankzij zijn lichtgewicht en energieke demping, brengt deze nieuwe schoen je van onrustig naar ontspannen. De focus ligt op twee belangrijke punten: het toevoegen van demping aan elke stap en het veranderen van een onrustig naar een ontspannen gevoel.