undefined
undefined

EK VOETBAL 2024

Het EK Voetbal 2024 staat voor de deur en het is tijd om jouw support voor Oranje te tonen! Trek de nieuwe Nederlands Elftal-tenues aan en straal met je Oranje-trots. Bij INTERSPORT vind je ook de nieuwste trainingsbal van adidas, de EURO24 VOETBAL. Ontdek daarnaast de nieuwste voetbalschoenencollecties zoals het Nike Mad Brilliance Pack, het PUMA Forever Faster Pack, en het adidas Advancement Pack. Maak van het EK 2024 jouw moment van glorie!

NEDERLANDS ELFTAL KLEDING

Laat je inspireren door de energie van het Nederlands Elftal! Het thuistenue brengt levendigheid en creativiteit om het spel te verbeteren, terwijl het nieuwe uittenue, met het hart van een leeuw, de nieuwe generatie aanspoort om uit te blinken. Beleef het spel alsof je zelf op het veld staat en toon je steun voor Oranje. Haal nu het nieuwe tenue in huis en sluit je aan bij de Oranje beweging!

FOREVER FASTER

Versnel het spel met het knallende Forever Faster Pack. FUTURE, ULTRA en KING zetten de voetbalwereld in vuur en vlam met kleurupdates die even gedurfd zijn als hun snelheid, zodat je het spel kunt zien en spelen zoals wij: FOREVER. FASTER.

MAD BRILLIANCE PACK

Ontdek je genialiteit op de belangrijkste momenten met het Nike Mad Brilliance Pack. Deze speciale collectie Nike voetbalschoenen valt op door de opvallende ontwerpen en slimme technologieën. Deze lijn is gemaakt voor voetballers die willen opvallen en beter willen presteren op het veld. Met felle kleuren en unieke patronen zorgen de schoenen ervoor dat je niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet.

ADVANCEMENT PACK

DE ULTRABOOST IS TERUG. NU LICHTER DAN OOIT. Voel de epische energie in elke stap met de adidas F50 voetbalschoenen. Ontdek de lichtste ULTRABOOST ooit, speciaal ontworpen voor voetballers die streven naar maximale snelheid. Met 30% lichter Boost-materiaal vermindert de F50 pack het gewicht op je voeten, waardoor je sneller en wendbaarder bent op het veld. Beleef elk cruciaal moment met de adidas Advancement pack en til je spel naar een hoger niveau.