Dag 3


Dag drie van onze actieve outdoorreis is al weer aangebroken! Na heerlijk geslapen te hebben in mijn ruime kamer gaan we vandaag lekker actief de natuur in. Er staat namelijk een hike en een trailrun op het programma. De omgeving rondom Zell am See leent zich namelijk perfect voor deze outdoor sporten door het diverse bergachtige landschap. Vanaf het hotel zijn we meteen de bergen ingegaan. De borden met verschillende routes staan duidelijk aangegeven, waardoor je altijd een route en afstand kunt kiezen welke goed bij jou past. 

Het is echt aan te raden om een fijne outdoor outfit te dragen tijdens een hike. Wij hebben verschillende lagen outdoorkleding van McKINLEY gedragen. Dit is best fijn wanneer het warmer wordt en je flink door stapt tijdens het hiken. Het was namelijk steil klimmen en dat zorgde voor aardig wat zweetdruppels. De wandelschoenen (van McKINLEY) hebben daarnaast een grof profiel, waardoor je prima door kunt lopen en niet snel wegglijdt. Bijna overal waar je liep keek je uit op het prachtige Zell meer waar we de eerste dag een rondvaart over hebben gemaakt.

Een run is fijn, een trailrun door de bergen van Zell am Zee-Kaprun met bovenstaand uitzicht is uniek.

Na een lichte lunch bij het hotel hebben we ons omgekleed voor de trailrun. We zijn vanaf daar op onze e-bikes naar de andere kant van het meer gefietst, waar we de bergen in zijn gegaan. De fietsen hebben we daar laten staan en vervolgens zijn we vanaf daar trailrunnend verder gegaan. De sneldrogende hardloop- en trainingoutfits van PRO TOUCH en ENERGETICS konden we tijdens de trailrun uitgebreid testen. Wat een klim, maar wat prachtig! De lucht ruikt zo anders, heel schoon, en de uitzichten zijn elke stap weer anders. We zijn volop aan het genieten en onszelf aan het uitdagen!

Aan het eind van de middag had iedereen tijd voor zichzelf. Josine ging nog een stukje hardlopen, Mark en Shelley gingen uitrusten in de Spa van het hotel en ik begon met het monteren van mijn drone beelden. Wil je weten hoe hij is geworden? Bekijk dan eens mijn blog over deze fantastische reis!

Ben je benieuwd naar wat we de vierde dag hebben gedaan? Bekijk dan dag 4 van onze trip!