• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Voorbereid op pad

Voordat je op pad gaat voor een wandeling of fietstocht is het aan te raden om vast na te denken wat je aan gaat doen en wat je mee neemt. Je wilt immers tijdens je work-out niet voor verrassingen komen te staan. Niets is vervelender dan een hoosbui terwijl je in je tanktop loopt of een gure wind wanneer je helemaal bezweet bent. Mocht je daarnaast een keer van het pad af gaan en de tijd uit het oog verliezen, dan is een goed gevulde drinkfles en lunch box zeker aan te raden! Zo voorkom je dat je vol verrassingen komt te staan en heb je altijd de juiste benodigdheden bij je!

Checklist wandeltocht

- Goed zittende rugzak
- Warme fleece of trui
- Multifunctionele outdoor jacks
- Lange en/of korte lichtgewicht broek
- Stevige schoenen

Uitleg laagjes kleding

Het is verstandig om laagjes kleding aan te doen als je een (stevige) buitenactiviteit gaat doen. Het ene moment kan je het namelijk bloedheet hebben en het andere moment loopt je door de sneeuw en kun je het koud krijgen. Zorg ervoor dus voor dat je verschillende laagjes aan hebt. 

Laag 1: Draag altijd een baselayer als eerste laag. Met deze laag kan het vocht opgenomen worden of kan de hitte weg, zodat je cool blijft.
Laag 2: Draag over je baselayer een vest of fleece trui. Deze houd je warm als je begint met de buitenactiviteit en deze kun je ook gemakkelijk uitdoen als je het warm krijgt.
Laag 3:  Als laatste draag je je jas over het vest. Deze jas moet winddicht en regendicht zijn, waardoor je voorbereid op als het weer omslaat. Mocht het gaan regenen dan worden je kleren niet nat en kun je gewoon door met de buitenactiviteit.

Intersport uses COOKIES to make sure you get the best experience on our website. If you continue we assume you consent to us using them.