In the spotlight: De PUMA Future en Ultra voetbalschoenen

Het moderne voetbal gaat maar om één ding: Hoe snel jij speelt. Om zo snel mogelijk te spelen, heb je goede voetbalschoenen nodig die jou ondersteunen en helpen, zoals de PUMA Future en Ultra. De Future gaat om de snelheid van jouw gedachtes om te zetten naar het veld, terwijl de Ultra juist de snelheid in jouw bewegingen ondersteunt.

Deze twee schoenen zijn samengevoegd in het PUMA Chasing Adrenaline pack. Door adrenaline reageer je sneller, beweeg je sneller en stop je alles in jouw schoten, passen, dribbels en tackels. Daarnaast verhoogt het jouw zintuigen en instincten op het veld. Hierdoor creëer jij een verschil tussen jou en jouw tegenstanders, waarbij het in jouw spel draait om zowel snelheid als behendigheid.

 
 

PUMA Future

De inspiratie van de Future is afkomstig van de meest dynamische spelers als Luis Suárez, Marco Reus, James Maddison en Dzenifer Marozsán. De PUMA Future heeft gefocust op drie eigenschappen met een bijbehorende technologie/ontwikkeling waardoor behendigheid centraal wordt gesteld.

Aanpassen: NETFIT-ondersteuning
Het gebreide bovenwerk is gecombineerd met de nieuwste en aanpasbare NETFIT-technologie waardoor er wordt gereageerd op bewegingen van jouw voeten. Hierdoor zitten de PUMA Future voetbalschoenen beter, maar sta jij ook stabieler op het veld en ben jij behendiger. Voor een nog betere pasvorm en stabiliteit, zijn er verschillende veteropties beschikbaar.

Aanraking: GripControl Pro
Dankzij de verbeterde GripControl Pro textuur over de belangrijkste zones op de schoen waar contact met de bal wordt gezocht, heb jij een nog betere controle over de bal.

Versnellen: RAPIDAGILITY-buitenzool
Deze extreem lichte buitenzool zorgt voor tractie en stabiliteit bij elke omstandigheid en biedt ondersteuning voor explosieve bewegingen in meerdere richtingen. Dit wordt bewerkstelligd door de combinatie van conische en mesvormige noppen onder de voetbalschoenen.

 
 

PUMA Ultra

PUMA is snelheid en daar past de PUMA Ultra perfect bij. Deze extreem snelle voetbalschoenen worden gedragen door gamechangers als Antoine Griezmann, Romelu Lukaku, Sergio Agüero en Nikita Parris. Dankzij verschillende technologieën en ontwikkelingen wordt de kloof tussen hen en de rest nog groter, net zoals dat het de kloof tussen jou en jouw tegenstanders groter maakt.

Licht: MATRYXEVO bovenwerk
Een volledig geweven bovenwerk gemaakt met reactieve aramidevezels en koolstofgarens voor een zacht, licht en ondersteunend bovenwerk. Omdat de sterke en ondersteunende aramidevezels doorlopen op de zijkant van de voetbalschoenen ben jij stabieler bij snelle en scherpe bewegingen. De koolstofgarens bieden juist ondersteuning bij reactieve versnellingen.

Afwerking: GripControl Pro skin
Een dunne laag die is aangebracht op de belangrijkste gebieden van de voetbalschoenen en het superzachte MATRYXEVO bovenwerk benadrukt voor een volledige controle over de bal bij bewegingen op topsnelheid.

Snelheid: Peba SpeedUnit buitenzool
Een lichtgewicht buitenzool met een gespleten zoolontwerp dat is geïnspireerd op het PUMA hardloop-spike-DNA zodat je nog sneller kan accelereren. Subtiele spikes in de voorvoet worden gecombineerd met V-vormige noppen die zijn geconfigureerd om steeds verder gaande versnelling en beweging te bieden.

Naast bovenstaande eigenschappen, beschikt de PUMA Future ook nog over een lichtgewicht, uitneembare inlegzool met Nano Grip technologie.

Shop de PUMA Future en Ultra voetbalschoenen Gerelateerde blogs Alle blogs