EEN SPORTIEF CADEAU VOOR VADERDAG

Waar kan ik mijn vader dit jaar weer mee verrassen? Niet ondenkbaar dat je met deze gedachte rondloopt. Om een handje te helpen zetten wij een aantal sportieve cadeautips op een rij. Speciaal voor jouw vader!

De Adventurous Dad

Is jouw vader een ware avonturier en trekt hij er regelmatig op uit om mooie wandeltochten te maken door de natuur? Deze items gaan zeker van pas komen tijdens zijn outdoor avonturen.

De Hardloop Hero

Weer of geen weer. Zin of geen zin. Jouw vader trekt erop uit om zijn rondje te lopen. Het liefst elke keer weer sneller. Hij is een ware hardloop hero!

De Fitnessgoeroe

Jouw vader is regelmatig in de sportschool te vinden. Hij verdeelt zijn tijd tussen groepslessen en het krachthonk met als doel fit te blijven.

De Fitnessgoeroe

De Beachy Dad

Wanneer het weer het toelaat spendeert jouw vader het liefst zijn tijd op het strand. Natuurlijk met een hippe beach outfit!

De Controlfreak

Hij wil altijd alles onder controle houden. Tijdens het sporten is dit niet anders. Hij gebruikt de gegevens van zijn trainingen om zijn prestaties te optimaliseren.

De Fit at home Dad

Jouw vader spendeert al genoeg tijd buiten de deur. Daarom doet hij zijn oefeningen liever thuis dan in een drukke sportschool.

Nog niet geslaagd?