Terug

Intersport Megastore Roermond

Schaarbroekerweg 38
6042 EJ Roermond
Nederland
onze openingstijden:
maandag 10:00 tot 18:00
dinsdag 10:00 tot 18:00
woensdag 10:00 tot 18:00
donderdag 10:00 tot 21:00
vrijdag 10:00 tot 18:00
zaterdag 10:00 tot 18:00
zondag 11:00 tot 18:00
Over Intersport Megastore Roermond
Intersport Megastore Roermond is dé winkel op het gebied van sport & fashion van Zuid-Nederland! Met ruim 4.500 vierkante meter biedt Intersport Megastore nóg meer winkelplezier in kleding, schoenen, hardware en accessoires. Met het uitgebreide assortiment aan sterke A-merken, o.a. Nike, adidas, PUMA, ASICS, Reebok, O’Neill, Brunotti en Protest en exclusieve INTERSPORT-merken als PRO TOUCH, Energetics en McKinley, is Intersport Megastore dé specialist in voetbal, fitness, tennis, running, zaalsport, wandelen, bad & beach, wintersport en fashion voor men, women & kids.

Daarnaast vindt u op onze casualschoenenafdeling een mega aanbod aan sneakers en lifestyle schoenen voor jong en oud! Op de ruim 400 vierkante meter grote Kids World vindt u meer dan 100 merken aan kidskleding, schoenen en accessoires en daarmee de grootste kidscollectie van Zuid-Nederland. Enkele bekenden merken zijn: Cars, Retour, Name-it, Sturdy, Jubel, Geisha, Cars, Retour, Name-it, Sturdy, Jubel, Geisha, Kids Only, Jack&Jones JR en Lyle&Scott. Klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies staan hoog in het vaandel.

De medewerkers van Intersport Megastore Roermond zijn getraind in het geven van een goed en deskundig advies. Met altijd de nieuwste collecties en altijd de beste aanbiedingen kan iedereen slagen! Laat u verrassen door het aanbod op alle afdelingen en graag tot ziens in de winkel!

 • Services in onze winkel

 • Bootfitting
  skischoenen
 • Opmeten van de voet
  t.b.v. skischoenen
 • Testen
  Racket testen in winkel
 • Personaliseren
  voetbalschoenen
 • Fit for Feet
 • Onderhoud
  Ski en snowboard
 • Bespanning
  (tennis)rackets
Lees meer Lees minder
Ontmoet onze specialisten

Onze specialisten in de winkel staan klaar om jou van het beste advies te voorzien.