Terug

Intersport Ermelo

Stationsstraat 129
3851 ND Ermelo
Nederland
Vandaag geopend van 09:30 tot 19:30
maandag 13:00 tot 18:00
dinsdag 09:30 tot 18:00
woensdag 09:30 tot 18:00
donderdag 09:30 tot 18:00
vrijdag 09:30 tot 19:30
zaterdag 09:30 tot 17:00
Extra openingstijden
Tijdelijk gesloten

Wij zijn tijdelijk gesloten, maar dat betekent niet dat wij stoppen met datgene te doen wat wij leuk vinden! Daarom helpen wij jou graag met goed advies! Wij bezorgen persoonlijk de artikelen gratis op het aangegeven adres in Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0341-553445, mail info@intersportermelo.nl of via What’sapp. Klik hier om contact op te nemen met ons via Whats app.

Over Intersport Ermelo

Winkelen op afspraak!

We kunnen ons, zeker in deze tijden, voorstellen dat je het prettig vindt om snel geholpen te worden. Wil je er zeker van zijn dat op het door jou gewenste moment onze medewerker met de juiste expertise voor je klaar staat?
Boek dan nu snel en eenvoudig online een afspraak.  

Online afspraak maken
Intersport Ermelo is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, heeft u twee prachtige winkels bij u in de buurt. Met onze winkel kunnen wij u een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden bieden. In de afgelopen jaren zijn wij gespecialiseerd in een aantal groepen; o.a. voetbal, running, fitness, tennis, wandelen, zwemmen & indoorsporten.
Lees meer Lees minder
 • Services in onze winkel

 • Testen
  Racket testen in winkel
 • Personaliseren
  Personaliseren voetbalschoenen
 • Personaliseren
  Personaliseren shirt
 • Fit for Feet
  Fit for Feet
 • Bespanning
  Bespanning (tennis)rackets
Ontmoet onze specialisten

Ons personeel is getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Bij Intersport combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. SPORT TO THE PEOPLE! Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan pleizer kunt beleven. That is how we bring Sport to the People.