undefined
undefined

ZOMERVAKANTIE TUSSEN BERGEN EN MEREN IN HET SALZBURGERLAND

Ontdek kristalheldere zwemmeren, schilderachtige alpenweiden, idyllische bergdorpjes en historische steden boordevol cultuur. Geniet van adembenemende natuurlijke wonderen zoals watervallen en ijsgrotten, evenals oude burchten en kastelen. SalzburgerLand biedt een gevarieerde zomervakantie voor wandelaars, fietsers, gezinnen en cultuurliefhebbers. Kom en geniet van een wandel- en zwemvakantie of een ontspannende time-out in het SalzburgerLand - "Zo mooi is het leven!"

FILZMOOS

Filzmoos - het eerste wandeldorp van Oostenrijk, het mountainbikedorp van de Alpen en de nummer 1 klimregio in het SalzburgerLand is waarschijnlijk de mooiste vakantieregio van Oostenrijk in de bergen.

BERGZOMER FILZMOOS

Wie het over de bergen heeft, denkt aan wandelervaringen en het veroveren van bergtoppen, mountainbiketochten en klimavonturen, alpine zomer en alpine wellness, of gewoon een bergvakantie in Filzmoos. De vakantieregio in de bergen in het SalzburgerLand is niet eenvoudig te beschrijven, maar iedereen die het een keer heeft meegemaakt weet waarom Filzmoos een van de tien meest magische plekken ter wereld is.

MAAR ER IS MEER...

In Filzmoos kun je echte topavonturen beleven. Naast wandelen over de prachtige weiden op grote hoogte zijn er nog veel meer activiteiten. De vakantieregio biedt de meest gevarieerde mountainbiketochten van de Alpen. Filzmoos staat bekend als het trailruncentrum van Oostenrijk. Het bergdorp is over de hele wereld beroemd om zijn spectaculaire klimroutes. Kortom, Filzmoos is dé zomerbestemming voor een actieve vakantie.