Road to Amsterdam Marathon met Jan Versteegh

Jan Versteegh, presentator en hardloper heeft een sportief doel voor ogen. Meedoen aan de marathon van Amsterdam. Op 16 oktober 2022 staat hij aan de start in het Olympisch Stadion. Een grote uitdaging om de magische afstand van 42km en 195m te volbrengen. Jan Versteegh is in zijn voorbereiding al flink aan het trainen. INTERSPORT en ASICS begeleiden hem in zijn Road to Amsterdam Marathon.

Deskundig & persoonlijk hardloopadvies

Met deskundig en persoonlijk advies van een INTERSPORT running expert hebben wij Jan geholpen met een professionele 3D-voetscan en dynamische analyse. Een doordachte methode voor het beste en gepersonaliseerde hardloopschoenen advies. Uit Jan zijn analyse werd duidelijk dat zijn voettype neutraal is. Daarom hebben wij de Nimbus 24 van ASICS geadviseerd. Een populaire schoen voor lange afstanden en bieden maximale demping en comfort. Wil jij net als Jan goed van start? De 3D-voetscanner is geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Je kunt bij alle INTERSPORT-winkels terecht voor een gratis 3D-voetscan en dynamische analyse.

Maak kennis met Robert Lathouwers

Wij adviseren Jan Versteegh niet alleen op het gebied van passende schoenen, kleding en accessoires. Maar ook in verantwoord trainen voor zijn Amsterdam Marathon. Dat doen wij samen met Robert Lathouwers. Oud Olympisch atleet en ASICS Frontrunner. Met zijn kennis en ervaring helpt hij Jan Versteegh op het gebied van loopscholing, voeding en training. Zo stomen wij Jan klaar voor zijn eerste marathon!