Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.300 winkels in 40 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt!

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. De mensen van INTERSPORT zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers en dragen we graag bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.


That is how we bring ‘Sport to the People’

Voor meer informatie over INTERSPORT op internationaal niveau kun je kijken op www.intersport.com. Wil je meer informatie over één van de INTERSPORT-sportwinkels? Neem direct contact op met het desbetreffende filiaal. Kijk hier voor de contactgegevens.


SPORT TO THE PEOPLE!

Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.
That is how we bring Sport to the People.


Correspondentieadres
Intersport.nl
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken

 

Intersport.nl is een formule van Euretco B.V. gevestigd te (3871 JZ) Hoevelaken, Koninginneweg 1.
KvK-nummer: 20074112
BTW-nummer: NL800656337B01