EIGEN INTERSPORT WINKEL?


INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met meer dan 75 vestigingen in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5200 winkels in 40 landen en een marktaandeel van bijna 20% is INTERSPORT de absolute marktleider in Nederland.

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, een vakkundig, persoonlijk advies van goed opgeleide medewerkers en uitstekende service- en garantievoorwaarden. INTERSPORT combineert de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers draagt bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij onze klanten aan de sportartikelen en het advies waardoor zij het maximale aan plezier kunt beleven. Onze ondernemers en hun personeel maken hierbij het verschil.


Interesse in je eigen INTERSPORT-sportwinkel?

INTERSPORT is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde ondernemers!
Wil je meer weten over INTERSPORT en het starten van een eigen INTERSPORT-winkel neem contact op met Ruud Morien, r.morien@euretco.com of via telefoonnummer 06 - 53 15 45 12.