Doe tussen 1 juni en 1 juli 2021 mee aan de INTERSPORT x Nike Challenge!
undefined
undefined

KEEP CLUBS RUNNING!

Jij loopt hard, wij doneren! Schrijf je voor 1 juni in voor de challenge, loop 38 kilometer hard tussen 1 juni en 1 juli en haal €20.000 op voor sportclubs die het financieel zwaar hebben!

KEEP CLUBS RUNNING

De pandemie heeft een zware tol geëist van lokale sportclubs en gemeenschappen. Zonder lidmaatschapsbijdragen en extra inkomsten uit bijvoorbeeld evenementen of toernooien, zal een groot aantal van hen hun deuren misschien nooit meer openen. Dit betekent dat de toekomst van sport en het talent dat het koestert, een aanzienlijk risico loopt. Als INTERSPORT en Nike hebben we onze krachten gebundeld om er iets aan te doen. Daarom zijn wij op zoek naar hardlopers die aan de INTERSPORT challenge willen meedoen.

undefined
undefined

Wat kan jij doen?

Schrijf je voor 1 juni in voor onze 'KEEP CLUBS RUNNING'-challenge via de Nike Run Club-app. Activeer de INTERSPORT challenge en begin met het hardlopen van 38 kilometer tussen 1 juni en 1 juli. Hiermee halen wij samen €20.000 op voor sportclubs in nood.

Hoe werk het?

Voor iedereen die de INTERSPORT challenge afrond, wordt er €10 gedoneerd. Alle donaties samen kunnen oplopen tot een bedrag van €20.000. Na de challenge zal het totale bedrag aan donaties verloot worden aan enkele sportclubs.

Download de NRC-app

Hoeveel is er al gedoneerd?

undefined
undefined

Kleed je aan en ga lopen

Schaf jouw Nike Air Zoom Pegasus 38 hardloopschoenen aan, doe meer aan de INTERSPORT challenge en begin met lopen!

undefined
undefined