Doe mee aan de INTERSPORT x Nike Challenge!
undefined
undefined

It´s time to reconnect. Maak kennis met de Nike Air Zoom Pegasus 38

De betrouwbaarste Nike hardloopschoen duwt jou naar jouw volgende run, waar voor leden een exclusieve beloning aan het wachten is.

De Pegasus 38 is hier

Vier de lancering van de Pegasus 38. Wij bieden jouw de kans om je uit te rusten met speciaal samengestelde hardlooplooks en Urbanista oortjes. Kies een look, trek jouw hardloopschoenen aan en start jouw volgende run met jouw hardlooppartner: de Pegasus 38.

Kies uit drie samengestelde hardlooplooks

Selecteer jouw maat en gewenste kleuren en ga naar de kassa. Vergeet niet in te loggen om jouw exclusieve ledenaanbieding te zien!

Let op: de Urbanista oordopjes worden apart verstuurd en kunnen op een later moment binnenkomen.
undefined
undefined

Alleen voor leden: EASY MILES PAkket

Een pakket voor de beginnende hardloper. Het pakket bevat een paar Pegasus 38 hardloopschoenen, de Urbanista oordopjes en een sportbeha voor dames of een hardloopshirt voor heren.

undefined
undefined

Alleen voor leden: EVERYDAY RUNNER pakket

Het pakket bevat een paar Pegasus 38 hardloopschoenen, een t-shirt en Urbanista oordopjes. Voor vrouwen zit er daarnaast een sportbeha in en voor heren een short.

undefined
undefined

Alleen voor leden: RUNNING ADDICT pakket

Dit pakket voor hardloopverslaafden bevat een paar Pegasus 38 hardloopschoenen, een t-shirt en Urbanista oordopjes. In het vrouwenpakket zit daarnaast een sportbeha en een legging. Het herenpakket bevat daarnaast een short en jack.

undefined
undefined

KEEP CLUBS RUNNING

Loop tussen 1 juni en 1 juli 38 kilometer hard om €20.000 op te halen voor sportclubs die het financieel lastig hebben.

undefined
undefined

Nike Air Zoom Pegasus 38