undefined
undefined

NIKE MOTIVATION PACK

Het nieuwe seizoen van passes, dribbels, snelheidsbewegingen en panna's staat om de hoek. Bereid je voor, word opgewonden en laat het allemaal op het veld achter! Welke schoenen ga jij uit het nieuwe NIKE Motivation Pack halen? DE LEGENDE, De SPEED ICON OF DE SKILL MASTER?

undefined
undefined

Laat zien wat je kunt in de SKILL MASTER.

De Flyknit-constructie van het bovenwerk omsluit de voet voor een comfortabele pasvorm en biedt ondersteuning voor snelle bewegingen. Neem de controle door het vlakke oppervlak, een grotere sweetspot doordat de veters niet in het midden geplaats zijn en een grippy textuur over de bovenkant.

De SPEED ICON spreekt voor zich

Snelheid + controle = alles wat je nodig hebt. Zodra je hem hebt vast gestrikt, heb je het gevoel dat er niets is.

undefined
undefined

Eén van de lichtste LEGENDS ooit

Hiermee kun je in de aanval gaan met een onopvallend ontwerp dat opnieuw is uitgevonden voor aanvallers. Het bovenwerk heeft verhoogde texturen, ondersteund door zachte, schuimrubberen pods voor nauwkeurig dribbelen, passen en schieten, terwijl noppen aan de onderkant grip bieden voor hoge snelheden en plotselinge stops.

undefined
undefined

Ga naar buiten, wees wie je bent en wees er voor jouw teamgenoten! Want met plezier, vreugde en motivatie is het spel veel mooier.