undefined
undefined

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39

Je werkpaard met vleugels is terug. Laat de nieuwe Air Zoom Pegasus 39 je helpen naar nieuwe hoogten te stijgen. Let's fly!

Nike Air Zoom Pegasus 39

HARDLOPEN IS JE DAGELIJKSE RITUEEL, MET ELKE STAP KOM JE DICHTER BIJ JE PERSOONLIJKE DOEL. DE NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39 HELPT JE MET EEN COMFORTABEL, INTUÏTIEF DESIGN NAAR NIEUWE HOOGTES TE KLIMMEN. DE ONDERSTEUNING HOUDT JE VOET OP ZIJN PLEK, TERWIJL DE DEMPING ONDER DE VOET WORDT GECOMBINEERD MET TWEE ZOOM AIR UNITS OM VERING AAN JE STAPPEN TOE TE VOEGEN TIJDENS JE OVERGANG VAN HAK NAAR TEEN. JE VERTROUWDE WERKPAARD MET VLEUGELS IS TERUG. IT'S TIME TO FLY!

undefined
undefined

TOTAAL COMFORT

Extra vulling bij de tong en kraag helpen je voet comfortabel te houden. We hebben ook speciaal mesh - dat sterker en flexibeler is dan gewoon mesh - door het hele bovenwerk geplaatst voor lichtgewicht ademend vermogen.

undefined
undefined

ONDERSTEUNENDE STAPPEN

Flywire-technologie is geïntegreerd met een middenvoetband voor totale ondersteuning die je voet op zijn plaats houdt.

undefined
undefined

SNAP, RUN EN POP

Nike React-technologie is een lichtgewicht, duurzaam schuim dat zorgt voor een soepele, responsieve rit. We hebben het gecombineerd met 2 Zoom Air-units, bij de voorvoet en hiel, voor een energiek gevoel bij de teen. Het resultaat is een soepele overgang van hiel naar teen.

undefined
undefined

VLOTTE, DUURZAME OVERGANG

Een rubberen buitenzool met een op wafels geïnspireerd patroon voor grip. Flex-groeven geven je extra flexibiliteit en een soepel gevoel bij het afzetten. We hebben de hiel ontworpen om je landing te maximaliseren, zodat je gemakkelijk van hiel naar teen kunt overstappen.