# UNITED BY MOUNTAINS

Herinner jij je het ongelooflijke gevoel en de rush, nadat je met hoge snelheid van een helling naar beneden bent geskied? Kun jij je adem nog in de lucht zien en de uitputting voelen na een inspanning? Je hebt de top van de berg bereikt, laat het uitzicht op je inwerken en plotseling ervaar je de wereld op een heel andere manier. We ontvluchten ons drukke leven door de natuur in te gaan en vinden de verbinding door te hiken, skiën en of snowboarden. Alleen zo kunnen we de bergen heel dicht bij ons laten komen en ons ermee verenigd voelen.

Het Safine label van McKinley viert de prestaties van vrouwen. De collectie is stijlvol en functioneel en voldoet aan alle eisen die de moderne vrouw zoekt in haar wintersport gear.

NIEUWE WEGEN NAAR DE TOP

McKinley maakt al bijna veertig jaar alles wat je als wintersporter kunt wensen, van kleding en schoenen tot handschoenen. Brand director outdoor Björn Bellert is er pas een paar jaar, maar zijn hand is al zichtbaar: de collecties worden steeds een beetje hoogwaardiger en duurzamer. "We zijn op de goede weg."

GREEN SERIES

INTERSPORT streeft naar een meer verantwoorde toekomst van de producten van ons exclusieve merk McKINLEY, door de principes van Reduce, Recycle, Rethink. De producten uit deze duurzame collectie worden gemaakt volgens een strict criterium, waarbij een hoofd onderdeel voor 50% of meer uit verantwoorde materialen moet bestaan.