Marikenloop 2019

18 en 19 mei is het dan zover. Het, dit jaar, tweedaagse hardloopevenement in Nijmegen, de Marikenloop, gaat dan van start. De Marikenloop is dit jaar uitgebreid met een heren, kids én trail editie. Met trots kunnen wij zeggen dat we dit jaar hoofdsponsor en partner zijn van de Marikenloop. Wij zijn er voor alle deelnemers van de Marikenloop met het beste assortiment en advies. Of je nu voor de 5km op de weg of de 25km trailrun gaat. Zo ook voor onze prijswinnaars Wim en Dominic. Zij hebben hun inspirerende verhaal gedeeld en verteld wat hen motiveert om hard te lopen. En wij hebben Wim en Dominic optimaal voorbereid voor de Marikenloop

Het ingrijpende verhaal van Wim

Bekijk hier het ingrijpende en inspirerende verhaal van Wim, die door hardlopen een vreselijke ervaring heeft kunnen verwerken. En nu voor de 25km trail editie gaat!

De Marikenloop outfit van Wim

Shop nu

Het inspirerende verhaal van Dominic

Ook Dominic heeft een geweldig inspirerend verhaal met ons gedeeld. Na een heftige revalidatie is de Marikenloop nu weer een eerste stap naar het lopen van de marathon in 2020.

De Marikenloop outfit van Dominic

Shop nu

Wij bedanken alle deelnemers van onze Marikenloop winactie, waarbij we vele mooie, ingrijpende en persoonlijke verhalen hebben ontvangen, voor het delen en de openhartigheid. Wij wensen Wim en Dominic heel veel succes tijdens de Marikenloop!