MAATREGELEN OMTRENT HET CORONA-VIRUS

Hoe gaan we bij INTERSPORT met het virus om?

Hoi sportliefhebber,

Voor de veiligheid van zowel onze klanten als ons eigen winkelpersoneel volgen wij het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels. Hierin volgen wij te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd de winkelpagina, VIP-app en social media kanalen van jouw favoriete winkel dus goed in de gaten voor eventuele updates en/of gewijzigde openingstijden.

Wij zullen jou op gepaste afstand helpen en voorzien van de beste service en advies. Wij geven geen hand, maar begroeten je van harte met een glimlach. Pinautomaten, deurklinken en andere items in onze winkel maken wij regelmatig schoon en medewerkers met een griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Daarentegen vragen we van jullie om contact-loos te betalen in de winkel. #StayHealthy

Wij hopen je de komende periode te blijven verwelkomen in onze winkel. In deze tijd is het namelijk zeer belangrijk om gezond en fit te blijven. Of je nu in je eentje gaat hardlopen of je eigen sportschool wilt creƫren, wherever you take sport. Op sportief gebied helpen we jullie graag deze tijd door. Heb je zelf klachten? Dan ontvangen wij je graag op een later moment of kun je bestellen in onze webshop.

Voor jou en een ieder in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met sportieve groet,
INTERSPORT Nederland