MAATREGELEN OMTRENT HET CORONA-VIRUS

WINKELS GESLOTEN T/M 9 FEBRUARI

We vinden het erg jammer, maar de gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben bij ons de hoogste prioriteit. Dus ook onze winkels zullen conform de richtlijnen van de overheid tot en met 9 februari gesloten blijven.

NIET AFHALEN EN RETOURNEREN IN DE WINKEL

Tot en met 9 februari is het niet mogelijk om bestellingen af te halen en/of artikelen retour te brengen in onze winkels.

WEBSHOP 24/7 OPEN!

Uiteraard blijven we met zijn allen keihard in de weer om jouw online bestellingen zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Houd in verband met grote drukte bij onze vervoerders in deze periode wel rekening met langere levertijden dan je van ons gewend bent.

LATER RETOURNEREN

We maken het je graag gemakkelijk. Mocht je iets terug willen sturen, dan geven we je graag wat meer tijd. Je eventuele retourzending hoeft pas op 31 maart 2021 bij ons terug te zijn.

VIP-SALDO BLIJFT GELDIG

Omdat je momenteel niet in onze winkels terecht kunt, blijft spaarsaldo langer geldig.
VIP-saldo, dat normaliter wegens het verlopen van de termijn waarbinnen deze geldig is tijdens de lockdown zou vervallen, blijft in ieder geval geldig tot en met 31 maart 2021.

LAST BUT NOT LEAST

We zullen alles in het werk blijven stellen om het jou mogelijk te blijven maken je favoriete sport te beoefenen. Mochten we hierbij iets extra’s voor je kunnen betekenen, vraag het ons!

Voor jou en een ieder in jouw omgeving: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met sportieve groet,
INTERSPORT Nederland