• Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd
  • Gratis retourneren
  • Gratis afhalen in de winkel

Ik ben Sport

 
 

Het verhaal van Peter

In 2011 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik een jaar gaan reizen in Zuid-Amerika. Daar ben ik de bergen ingeslopen en besmet geraakt met het hiken… Ik heb nu elf hikes gedaan. Vooral in Zuid-Amerika dus, en de Alpen. Vorig jaar ben ik voor het eerst in het Lake District geweest, het grootste nationale park van Engeland. Of ik niet eerder met hiken had willen beginnen? Het is gegaan zoals het gegaan is. Ik kijk altijd weer opnieuw waar en hoe ik plezier uit sporten kan halen. Dat is voor mij echt de basis, plezier.’

Lees meer

"TIJDENS HET HIKEN LAAD IK MIJN BATTERIJ OP"

IK BEN SPORT

WIJ GELOVEN DAT SPORT VOOR IEDEREEN IS. SPORT KENT GEEN NIVEAU, GEEN LEEFTIJD, GEEN GESLACHT. WAT IS SPORT VOOR JOU? FIT BLIJVEN? GRENZEN VERLEGGEN? EEN LEUKE TIJD MET VRIENDEN? DE BESTE WILLEN ZIJN? OF IS SPORT DAT WAAR JIJ HET MEEST VAN HOUDT? WIE JE OOK BENT, WAT JE DRIJFVEER OOK IS, WIJ ZIJN ER VOOR JOU. WIJ HELPEN JOU DE SPORT BELEVEN ZOALS JIJ DAT WILT.

Intersport uses COOKIES to make sure you get the best experience on our website. If you continue we assume you consent to us using them.