ACTIE: Gratis skipas

bij aankoop van €250 euro aan je wintersportuitrusting*.

OP = OP

*ski’s, skistokken, snowboards, bindingen, schoenen, helmen en goggles.

 
 

Actie: Gratis 2-daagse skipas

Bij een besteding van €250,- aan je wintersportuitrusting in de winkel ontvang je nu een GRATIS 2-daagse skipas voor het Tiroler Zugspitz Arena wintersport gebied. Deze actie loopt tot 15 januari 2020 bij onze 13 wintersportspecialisten. Benieuwd naar de actie en naar de wintersportspecialisten? Kijk voor meer informatie op onze webshop.

Hoe werkt het?

Van 2 december 2019 t/m 15 januari 2020 ontvang je bij een besteding van €250,- aan je wintersportuitrusting in de winkel van één van onze INTERSPORT wintersportspecialisten een voucher. Op deze voucher staat een unieke code die je vervolgens op de website van Zugspitz Arena kunt invoeren. Je krijgt dan een tegoedbon voor een 2-daagse skipas voor de Tiroler Zugspitz Arena. Print deze uit en neem het mee op je wintersportvakantie.

Tiroler Zugspitz Arena

De Tiroler Zugspitz Arena is veelzijdig, gevarieerd en anders. Actieve vakantiegangers kunnen hier niet alleen rekenen op sport, adrenaline en actie. Aan de Tiroolse kant van het Zugspitzmassief vinden ze ook ontspanning, rust en ecotoerisme. De regio heeft een gevarieerd aanbod: sport en actie is te vinden in Ehrwald, Lermoos en Biberwier en voor het meer oorspronkelijke en gemoedelijke zijn Berwang, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos een aanrader. Skiën op de hoogste berg van Duitsland, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en workshops iglo's bouwen zijn slechts enkele van de winterse activiteiten in de Tiroler Zugspitz Arena.

De Zugspitze

De Tiroler Zugspitz Arena ligt direct aan de voet van de Zugspitze. Met 2.962 meter is het de hoogste berg van Duitsland en de hoogste bergtop van het Wettersteinmassief. De grens tussen Duitsland en Oostenrijk loopt over de bergkam. De eerste kabelbaan, de Tiroler Zugspitzbahn, werd al in 1926 op de Zugspitze aangelegd. Tegenwoordig ligt de top in slechts 10 minuten binnen handbereik. Op heldere dagen biedt het uitkijkterras een uitzicht tot aan de Großglockner, de Piz Bernina en zelfs tot aan München. Belevingsmuseum 'Faszination Zugspitze’ vertelt veel over de wintersportactiviteiten en over de geschiedenis van de berg.