INTERSPORT Giftcard

Wil jij binnenkort iemand een sportief cadeau geven? Geef dan de INTERSPORT-Giftcard!
Ga naar een INTERSPORT-winkel bij jou in de buurt en schaf deze giftcard aan. De giftcard kan bij iedere INTERSPORT-winkel en in onze webshop verzilverd worden.
ZOEK WINKEL

Saldo checken

Heb je al een giftcard ontvangen en wil je weten hoeveel de waarde van de giftcard nog is? Klik op onderstaande knop en vul daar je giftcard nummer in.
CHECK SALDO

Algemene Voorwaarden

Op onze giftcard zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Klik hieronder om deze voorwaarden te lezen.
LEES VOORWAARDEN

Belangrijk:
• De Intersport Giftcard is een kaart voorzien van een unieke code waarmee binnen alle fysieke Intersport vestigingen betaald kan worden.
• De Intersport Giftcard heeft een geldigheidsduur van 2 jaar. Na verloop van de geldigheidsduur vervalt de geldigheid van de Intersport Giftcard en kunnen geen rechten meer jegens Intersport geldend worden gemaakt op grond van de Intersport Giftcard.
• Indien en voor zover een Klant een aankoop met de Intersport Giftcard betaalt en deze aankoop binnen de hiervoor geldende termijn rechtsgeldig retourneert, zal het aankoopbedrag uitsluitend op dezelfde Intersport Giftcard worden teruggestort. Klant is te allen tijde verantwoordelijk voor het behoud van de Intersport Giftcard.
• De Intersport Giftcard kan bij elke Intersport vestiging worden gekocht, mits deze voldoende op voorraad is. De Giftcard kan voor een minimaal bedrag en waarde van €5,- worden gekocht en kan tot max. €150,- worden aangevuld.
• De Intersport Giftcard kan na aanschaf niet worden geretourneerd of worden ingewisseld voor geld of een andere soort kortingskaart.
• Wanneer je in de webshop bij het kiezen van een tweede betaalmiddel onverhoopt de webshop verlaat, wordt er tegoed van je Giftcard afgeschreven. Dit wordt automatisch na een half uur tot een uur weer teruggestort op je kaart.
• Het saldo op de Intersport Giftcard kan bij elke kassa in een Intersport vestiging en op www.intersport.nl/giftcard worden opgevraagd.
• De giftcard kan gebruikt worden om bestellingen in de INTERSPORT webshop mee te betalen.