• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Fitnessbal oefeningen

De fitnessbal, iedereen heeft er wel eens één gezien. Maar wat kan je er nou allemaal mee? Met de fitnessball kan je oneindig veel fitness oefeningen doen waarmee je je hele lichaam kan trainen! En dat zonder een abbonnement bij een dure sportschool of een personal trainer. Trainen waar en wanneer jij wilt! Met een fitnessbal ben je van niemand afhankelijk en kun je de trainingen het beste inplannen naast je werk, studie of andere bezigheden. 'Geen tijd' is geen smoes meer, met een fitnessbal is er altijd wel een moment op de dag te vinden om te trainen en het ideale lijf te ontwikkelen!

ENERGETICS

INTERSPORT heeft met ENERGETICS een arsenaal aan de juiste fitness artikelen. Een fitnessbal, dumbells, de meest hippe en stijlvolle kleding of fitness accessoires? Bij INTERSPORT ben je met ENERGETICS helemaal klaar om jouw doelen te bereiken! 

1. FITNESSBAL

Welke oefeningen en spiergroepen kan ik trainen met de fitnessbal? Enkele oefeningen met de fitnessbal zie je hieronder, bestel snel je fitnessbal en ga ervoor! Succes!


2. Met enkel een fitnessbal train je met deze oefening vooral je kuiten en hamstrings, maar ook je buik en beide armen! 3. Buik-core maar vooral de zij-buikspieren en armspieren worden met deze oefening getraind4. Benen, buik en armen trainen met één oefening? Check!
 

Intersport uses COOKIES to make sure you get the best experience on our website. If you continue we assume you consent to us using them.