• Spaar 4% op alle aankopen
  • Gratis retourneren
  • Gratis afhalen in de winkel

Jouw trouwste supporter

 
 

Zie jij ook wel eens van die vrolijke zwiepende staarten bij sportende vrouwen? De staart maakt de vorm van een acht. Ook je borsten volgen deze beweging en dat voelt minder prettig. Het is uit onderzoek gebleken dat je borsten zelfs 14 cm kunnen verplaatsen tijdens het sporten. Een goede sport-bh zorgt ervoor dat je borsten zoveel mogelijk op hun plek blijven en geeft daarbij ook nog eens de juiste ondersteuning om je borsten in shape te houden.

Een goede sportbeha vangt zo’n 75% van de schokken op terwijl een normale bh slechts ongeveer 35% opvangt.

Een goede sportbeha is gemaakt van ventilerend materiaal wat zweet snel wegvoert van de huid. De bredere banden van zacht materiaal zorgen ervoor dat ze niet in je huid gaan snijden. Kortom de juiste bra geeft je ook nog eens comfort tijdens het sporten.

Je kiest een sportbeha in eerste instantie op basis van de sport die je beoefent en de impact die deze sport op je borsten heeft. Vind jij het moeilijk om een keuze te maken uit al die verschillende sportbeha’s? Ga dan naar onze bra-finder en laat onze coaches je helpen bij het kiezen van jouw perfecte sportbeha.

Gerelateerde blogs Alle blogs