Gelukkige winnaressen beleven zware HIIT-workout

Vorige week vond een nieuwe FitClub van Women’s Health en INTERSPORT plaats. Een uur lang gingen de gelukkige deelnemers aan de slag tijdens een intensieve HIIT-workout. Eén van de deelnemers, Ingrid van der Wal, blikt in onderstaande blog terug op deze power-training.

 
 

Namens INTERSPORT mocht ik deelnemen aan de unexpected HIIT training samen met Dennis Toppin en Fitgirl Chris. Deze workout was in samenwerking met Reebok en Womens Health Magazine. Dit was flink zweten en ik heb nog een aantal dagen terug gedacht aan deze training (lees spierpijn)!

Op donderdag avond kwam ik aan bij INTERSPORT Twinsport Amsterdam Buitenveldert. Ik kwam alleen, maar ik voelde me gelijk welkom. Bij aankomst werd ik vrolijk ontvangen door de werknemers van Women’s Health. Ik kreeg een volledige Reebok outfit (legging, sport bh en shirtje) en de nieuwste Reebok HIIT fitness schoenen. Dit zijn de eerste schoenen speciaal ontworpen voor High Intensity Interval trainingen. En wat zitten ze heerlijk! Het was super leuk om allemaal sportieve en gezellige dames in dezelfde outfit te zien.

De outfit moest natuurlijk gelijk getest worden dus het was tijd om aan de slag te gaan. De instructeurs waren Reebok coaches Dennis Toppin en Fitgirl Chris. Na een zware warming-up gingen we aan de slag met de workout van een uur. Dit was een unexpected workout wat inhield dat we om en om op een knop moesten drukken waarna de muur aangaf wat we moesten doen. Het bevatte elementen zoals: 15 burpees, 2 minuten tabata, een korte vakantie (even dansen) of een 3 minuten challenge.

Na een uur knallen zat de training er op. De schoenen en kleding zijn meer dan goedgekeurd! Ze zijn lekker licht en ik had veel grip waardoor de burpees iets verdraaglijker waren. We kregen nog een goodiebag van Womens Health mee naar huis en we konden nog leuke foto’s voor Instagram maken samen met Dennis, Chris en alle andere dames. Het was een onwijs leuke avond en ik wil INTERSPORT, Reebok en Women’s Health dan ook bedanken voor de geweldige avond!

Ingrid van der Wal

Lijkt het jou ook leuk om een keer met zoiets mee te doen, houd dan de Social Media van INTERSPORT in de gaten voor leuke winacties.

Gerelateerde blogs Alle blogs