• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Must haves van Melissa

Voor Melissa is hardlopen de beste manier om haar gedachten los te laten en even helemaal tot rust te komen. Hoe langer ze loopt, hoe kalmer ze wordt. Hardlopen werkt voor haar als een soort mindfulness. Melissa is een van de gezichten van de nieuwe INTERSPORT-campagne en vertelt wat sport voor haar betekent. Het volledige interview is hier terug te lezen.

Mijn favoriete hardloopartikelen

Één van de voordelen van hardlopen is dat het een toegankelijke sport is. Schaf een paar schoenen en een outfit aan, zoek een looproute uit en je bent klaar om te gaan! Let wel op dat je hardloopschoenen en hardloopkleding koopt die bij jouw hardloopstijl passen. Hiermee kan je een hoop vervelende blessures voorkomen.  

Goede hardloopschoenen

Een tijdje terug liep ik meestal mee met een runningteam, maar door mijn drukke schema loop ik nu alleen. Zo kan ik zelf  bepalen waar en wanneer ik ga hardlopen. Ik loop nu vaak een rondje van ongeveer 10 kilometer door het Westerpark in Amsterdam. Door de harde ondergronden waarover ik ren heb ik gekozen voor de nieuwe FuzeX Rush hardloopschoenen van ASICS. Deze hardloopschoenen bieden goede schokdemping waardoor ik tijdens mijn runs voluit kan gaan zonder last van mijn knieën te krijgen. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg stijlvol. Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Hippe hardloopkleding

Mijn huidige hardloopkleding (de FuzeX 7/8 tight in combinatie met het FuzeX V-Neck shirt) heb ik uitgekozen op basis van design en functionaliteit. Ik vind het belangrijk om een outfit te dragen waarin ik mij volledig op mijn gemak in voel. Zowel het design als het draagcomfort zijn voor mij belangrijk. Ik wil mij volledig op het hardlopen kunnen focussen zonder afgeleid te worden door transpiratie of andere irritaties. Daarnaast zorgt het hippe design van mijn hardloopkleding ervoor dat ik met nog meer plezier ga hardlopen. Op een nog comfortabelere manier. 

Muziek tijdens het hardlopen

Sinds ik niet meer met een runningteam meeloop gebruik ik muziek om mezelf tot het uiterste te pushen tijdens een run. Ik merk dat de juiste muziek mij helpt door te gaan op de momenten dat ik eigenlijk wil stoppen. Spotify Running is een handige app die mij helpt om mijn hardlooptempo vast te houden. Deze app kiest op basis van het aantal beats per minuut nummers uit die passen bij je hardlooptempo. Wanneer je hardlooptempo veranderd tijdens je run veranderd de muziek automatisch mee. Super handig!

Intersport uses COOKIES to make sure you get the best experience on our website. If you continue we assume you consent to us using them.