• Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Gratis afhalen in de winkel

Evers Staat Op Run

Na het grote succes van vorig jaar kan je ook dit jaar weer mee doen: de Evers Staat Op Run! De run zal op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur plaatsvinden en INTERSPORT is de trotse partner. Geen slopende afstanden, maar een relaxte route van 5,38 kilometer door het Science Park in Amsterdam, en je mag 'm zo vaak lopen als je wilt! Het doel van de Evers Staat Op Run: zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren!


Startbewijzen

Doneer €15,- en ren mee! Het bedrag gaat volledig naar Spieren voor Spieren! Radio 538 stelt de deelnemers ook in staat om zich extra te laten sponsoren op een persoonlijke sponsorpagina om zo nóg meer geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Schrijf je nu in

Spieren voor Spieren

Met de opbrengst van de Evers Staat Op Run wordt het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht uitgebreid met het Inspanningslab. Dé plek waar zorg en onderzoek naar bewegen, sport en training bij kinderen en jongeren met een spierziekte centraal staat. Het Inspanningslab is ook voor internationale begrippen uniek; nergens in de wereld bestaat dit nog in deze vorm.


Zorg dat je er klaar voor bent!

Doe jij mee met de Evers Staat Op Run? Zorg er dan voor dat je er op 1 juli helemaal klaar voor bent, met een goede hardloop outfit.

Shop je hardloop outfit hier