• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd

Evers Staat Op Run

Na het grote succes van vorig jaar kan je ook dit jaar weer mee doen: de Evers Staat Op Run! De run zal op zondag 1 juli 2018 om 13:00 uur plaatsvinden en INTERSPORT is de trotse partner. Geen slopende afstanden, maar een relaxte route van 5,38 kilometer door het Science Park in Amsterdam, en je mag 'm zo vaak lopen als je wilt! Het doel van de Evers Staat Op Run: zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren! Schrijf je je deze week nog in? Dan maak je kans om op de radio te komen en kun je een compleet hardlooppakket winnen.

Kun je niet wachten om te beginnen met trainen voor de Evers Staat Op Run? Shop dan alvast je hardloopschoenen met 20% korting.*

Shop hardloopschoenen

Startbewijzen

Van 14 t/m 18 mei stelt Radio 538 elke dag online startbewijzen beschikbaar. Doneer €15,- en ren mee! Het bedrag gaat volledig naar Spieren voor Spieren! Radio 538 stelt de deelnemers ook in staat om zich extra te laten sponsoren op een persoonlijke sponsorpagina om zo nóg meer geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Het startnummer, wat je tijdens het inschrijven zelf kiest, kan opgehaald worden bij een INTERSPORT-winkel bij jou in de buurt. Tijdens de inschrijving kun je aangeven welke winkel dat is. Naast je startnummer, krijgt de deelnemer ook meteen een handig INTERSPORT-hardlooppakket.

Schrijf je nu in

Spieren voor Spieren

Met de opbrengst van de Evers Staat Op Run wordt het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het UMC Utrecht uitgebreid met het Inspanningslab. Dé plek waar zorg en onderzoek naar bewegen, sport en training bij kinderen en jongeren met een spierziekte centraal staat. Het Inspanningslab is ook voor internationale begrippen uniek; nergens in de wereld bestaat dit nog in deze vorm.


*Deze actie loopt t/m 20-5-2018 en geldt niet op alle reeds afgeprijsde artikelen.

INTERSPORT gebruikt COOKIES om jou de beste gebruikservaring te geven op onze webshop. Als je op de shop blijft, geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.