De nieuwe ASICS FuzeX Rush schoen is jouw sleutel tot het verkennen van de hardloopbaan die ook wel jouw stad heet. Hij is veelzijdig en biedt perfecte demping, hoe hard de grond ook voor je is.

perfecte vering

De fuzeGEL zorgt voor een comfortabele demping en een dynamische afzet.

Ultiem comforT

De naadloze mesh constructie en zachte fuzeGEL demping zorgen voor comfortabel hardlopen, zelfs op de hardste straten.

Lichte demping

De lichte fuzeGEL in de hak absorbeert schokken zodat jij elke afstand aan kunt.
Dit voorjaar daagt ASICS je uit om het avontuur te ontdekken in jouw stad. Met de nieuwe fuzeX Rush schoenen en fuzeX Rush kleding. Heb je je ooit afgevraagd wat jouw stad nog meer te bieden heeft als je gaat hardlopen? FuzeX Rush is gericht op avontuur en prestaties. Maak van jouw stad een uitdagend hardloopparcours!

MAAK KANS OP EEN TomTom Bandit actie camera

Met een Tomtom Bandit actiecamera kun je jouw unieke hardloopavonturen vastleggen. Trek bijvoorbeeld je fuzeX Rush schoenen of fuzeX kleding aan, trek de deur achter je dicht en verken al hardlopend jouw stad. Maak en deel een Instagram foto van jouw avontuur met ASICS schoenen en/of ASICS kleding om kans te maken op één van de Tomtom Bandit actiecamera's.
 1. Gratis fisheye lens bij aankoop van de ASICS fuzeX Rush hardloopschoenen. 

  Koop de nieuwe ASICS fuzeX Rush hardloopschoenen bij jouw INTERSPORT-winkel of koop in onze webshop. (opmerking: met deze fisheyelens kun je jouw foto nét dat beetje extra te geven).

  1
 2. Hoe doe je mee?

  1. Trek bijvoorbeeld je fuzeX Rush schoenen of fuzeX kleding aan, trek de deur achter je dicht en verken al hardlopend jouw stad. Maak en deel een Instagram foto van jouw avontuur met ASICS schoenen en/of ASICS kleding om kans te maken op één van de Tomtom Bandit actiecamera's.

  2. Neem een foto van jouw avontuur en post deze op Instagram, beschrijf jouw avontuur van het hardlopen.

  3. Vergeet niet #run4adventure en #intersportnl te gebruiken en tag @intersportnl. Zo kunnen wij gemakkelijker jouw inzending bekijken.

  4. Deze actie loopt tot met 26 maart 2017. Na deze datum maken wij de winnaars bekend.

  Opmerking: om gevaarlijke situaties te voorkomen, zijn foto's uitgesloten die gevaarlijk of gewelddadig gedrag afbeelden.

  2
 3. Inspiratie nodig?

  Hier volgen enkele voorbeelden om je te motiveren. Om jouw winkans te vergroten, moet je ervoor zorgen dat je…

  • een foto deelt waarop één van de campagne producten staat (of een andere ASICS hardloopschoen/kleding).

  • een vriend/groep op de foto staat.

  • een avontuurlijke hardloopsessie laat zien of laat in je onderschrift weten wat jouw avontuur is tijdens het hardlopen.

  • hier de algemene voorwaarden checkt.

   Opmerking: om gevaarlijke situaties te voorkomen, zijn foto's uitgesloten die gevaarlijk of gewelddadig gedrag afbeelden.
    

 4. Win!

  Hier vind je de veel gestelde vragen en de algemene voorwaarden. Zo heb je alle informatie bij de hand die je nodig hebt.

  3

Zoek een winkel

Onderstaande winkels verkopen de ASICS fuzeX Rush collectie.