• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen

7x zelf buiten spelen

Nederland heeft zoveel moois te bieden. Er zijn prachtige natuurgebieden waar je heerlijke boswandelingen, strandwandelingen of heidewandelingen kunt maken. Uren wandelen in inspirerende en natuurlijke omgevingen. Dan kun je genieten en sporten tegelijkertijd. Denk altijd aan een rugzak als je gaat wandelen. In een rugzak kun je een flesje water doen, energierepen en extra kleding. Op die manier ben je helemaal voorbereid op een lange wandeling. Hieronder een aantal natuurgebieden waar je kunt wandelen.

1 NATIONAAL PARK SCHIERMONNIKOOG,FRIESLAND

Schiermonnikoog is een van de weinige gebieden van Nederland waar de natuur grotendeels het landschap vormt.

2 NATIONAAL PARK DWINGELDERVELD, DRENTHE

Het grootste natte heidegebied van Nederland. Hier ren of wandel je dwars door de hei.

3 SINT-JANSBERG, LIMBURG

Beboste hellingen, moeras, akkers en oude loof en naaldbossen en een prachtig uitzicht op de berg: dit typisch Limburgse landschap leent zich perfect voor lange wandelingen.

4 NATIONAAL PARK DE LOONSE EN DRUNENSE DUINEN, NOORD-BRABANT

Ook wel de Brabantse Sahara genoemd om zijn uitgestrekte zandvlaktes. Een uniek gebied, rijk aan heiden, bossen en zandheuvels. 

5 KARDINGE, GRONINGEN

Van bos tot weilanden, plassen en moerassen, de natuur leeft hier volop. Tip voor hardlopers: dit natuurgebied heeft een speciaal hardloopparcours.

6 HARDERBOS, FLEVOLAND

Dit bos heeft een echte trailrunningroute. Ren dwars door de oernatuur langs Schotse hooglanders en beverburchten en geniet van de rust en vrijheid.

7 LOOSDRECHTSE PLASSEN, NOORD-HOLLAND

Een populair gebied voor watersporters, maar zeker ook een prachtig gebied om te wandelen en hardlopen. Het gebied is rijk aan de mooiste vogels en waterplanten.

Intersport uses COOKIES to make sure you get the best experience on our website. If you continue we assume you consent to us using them.